„ВИПУСК 2019”


   Днес, 15 май, СУ„Св.Св.Кирил и Методий” изпрати своите випусници – първите  агроеколози от „Випуск 2019”. Гости на тържеството бяха: Аня Ангелова – председател на ОбС-Брегово и Фидел Петров – директор на дирекция „АПИО” в общинска администрация – Брегово.

   Пред главния вход на родното училище, под звуците на УДО, абитуриентите развълнувани застанаха пред своите учители, родители и възпитаници на училището. Настана тържествен момент, в който те предадоха училищното знаме на новите знаменосци. Директорката на СУ – Илияна Кръстева произнесе вълнуващо слово за випуска, който вече напуска училището, за да стъпи всеки на своя житейска пътека. Фидел Петров поздрави абитуриентите от името на общинското ръководство с думите: „Скъпи абитуриенти,

   От  името на Ръководството на община Брегово, приемете сърдечни поздрави по повод  завършването на средно образование, за започване на един самостоятелен и нов етап от живота си. Уроците не свършват с последния звънец в училище. Нека успехът, с който завършвате днес като агроеколози, да ви носи увереност и нови сили за реализация в живота. Пожелаваме ви, скъпи абитуриенти, здраве,  късмет и много щастие навред! Бъдете млади, усмихнати, позитивни, изпълнени  с мечти и сили да ги постигнете, да се доверявате на вътрешния си глас и да следвате своето разбиране за красота и щастие – УСПЕХ!”

  Председателката на ОбС-Брегово също поздрави абитуриентите, а пред всички бе прочетен и поздравителен адрес от името на фирма „Агро Тера Север с президент Венцислав Дончев. Абитуриентката Моника Валентинова с вълнение прочете слово – благодарност за учителите от това училище. УДО засвири хоро и випусниците се хванаха на хоро.