Лято е! Ваканция здравей!


   На 05.06.2019 год. в столовата на СУ ”Св.Св.Кирил и Методий” се проведе тържество по случай успешното завършване на учебната година от децата в начален етап на обучение. Гост на тържеството бе Фидел Петров – директор на дирекция в ОбА.

   Тази учебна година начален курс на обучение завършиха 70 деца. На празнично украсената сцена, под мотото: ”Лято е! Ваканция здравей!” водещите обявиха, че в присъствието на ученици, учители и родители ще представят стихове, песни и танци, защото те, децата, най-много обичат това да правят – да пеят и играят.

  Децата от 2-ри клас представиха: песен и танц, а празничната програма продължи с изяви на децата от 3 и 4 клас. Директорката Илияна Кръстева поздрави родителите, а на децата пожела щастлива лятна ваканция. Раздадени бяха свидетелствата и грамоти на отличили се деца. На Венета Ванчева – учителка в начален курс, която вече ще се пенсионира, директорката благодари за нейното старание и всеотдайност в обучението и възпитанието на децата през всичките години и й пожела приятна почивка.

   С много радост и весело настроение децата се разделиха с училището до есента, когато ще бъдат в по-горен курс на обучение.